Informațiile tale nu au putut fi salvate. Te rugăm să încerci din nou.
A mers! Vei primi ebook-ul pe e-mail în 3 minute.

A învăţa să fii lider, sau a fi lider este foarte important.


Tu trebuie să fii un lider ! Da, tu, cel care citesti asta !


Fie că lucrezi într-o organizaţie, lucrezi pe cont propriu, eşti student, eşti voluntar, faci parte dintr-o echipă, fie că ai oameni în subordine, sau nu.


Trebuie să fii un lider şi trebuie să te dezvolţi pe partea aceasta şi mai mult (adică să înveţi să devii unul mai bun) !


De ce spun că trebuie să fii un lider chiar şi dacă nu ai oameni în subordine ?


Pentru că, înainte de a fi liderul altora, trebuie să fii lider peste viaţa ta !


În această carte iţi voi dezvălui cele mai importante 5 atribute pe care trebuie să le aibă un lider.


Acestea le-am descoperit în cei peste 7 ani de activitate în domeniu.


Le-am identificat nu doar din cărţi sau cursuri, ci mai ales din numeroasele şedinţe de coaching, consiliere, sau training pe care le-am avut cu clienţii mei pe tot parcursul acestor ani.Despre AutorIonică Grigorescu este Trainer acreditat de peste 10 ani, iar din 2016 a început să livreze ședințe de coaching.


După ce a renunțat la învățământul de stat unde a prestat timp de 3 ani, Ionică a decis să folosească ca rampă de lansare vânzările, unde a început ca simplu vânzător.


După cinci ani Ionică a urcat o treaptă considerabilă, începând să livreze cursuri de vânzări pentru colegii de muncă. 


În scurt timp, pe lângă Training, Ionică a început să practice și Coaching-ul, extinzându-şi destul de repede aria de activitate și în alte domenii, dar axându-se în ultimii 4 ani pe leadership.


Ionică a colaborat cu diferite companii. De la cele cu 10 angajați, până la companii care depășesc numărul de 1000 de angajați, livrând peste 500 de ore de training și lucrând cu peste 1000 de persoane. 


O mare parte din aceste persoane au beneficiat și de ședințe de coaching 1 la 1.


Studiile sale teologice, respectiv psihologice, l-au ajutat pe Ionică să-şi îmbunătățească progresiv înclinațiile spre latura umană, dezvoltându-se treptat și continuu atât în activitatea profesională, cât și participând la diferite formări. 


În 2021, Ionică a lansat proiectul "Lider Vertical", în vederea dezvoltării liderilor activi dar și a celor în devenire.